Vívás

2024.09.07. 11:40

Gátai Hajnalka vívó Dubaiban képviseli Magyarországot

Gátai Hajnalka bonyhádi születésű vívó jelenleg Görögországban van, ahonnan napokon belül indul Dubaiba a 2024–es Senior Vívók Világbajnokságra. Tőrvívásban méri össze tudását a világ legjobbjaival.

Balogh Éva

Gátai Hajnalka, a Magyar Vívó Szövetség Veterán Válogatott tagja szeptember 9–én indul Dubaiba, hogy részt vegyen a 2024–es Senior Vívók Világbajnokságon. A világbajnokság a sportág kiemelkedő eseménye, ahol Hajnalka a világ legjobb szenior vívói között képviseli hazánkat. Az esemény fontos mérföldkő a versenyző számára, hiszen hosszú felkészülés előzte meg a megmérettetést. 

fotó: facebook

A 2024–es Senior Vívók Világbajnokságot szeptember 10. és 16. között rendezik meg Dubaiban, ahol több száz nemzetközi versenyző méri össze tudását különböző fegyvernemben. Gátai Hajnalka tőrvívásban fog versenyezni, és célja, hogy a döntőbe jusson ebben a rendkívül erős mezőnyben. Hajnalka elszántan és felkészülten vág neki a kihívásnak, hogy a legjobb eredményt érje el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!