Párkereső

3 órája

Házasodna a gazda: szekszárdi focibíró is harcba szállt Vivien kegyeiért

Egy szekszárdi fiatalemberért, Lengyel Sándorért is szoríthatnak a televíziónézők az RTL Klub népszerű párkeresőjében. Elkezdődött a Házasodna a gazda.

Rónai Gábor

A szőke szépség szívét öt férfi szeretné elnyerni a Házasodna a gazda című műsorban

Fotó: RTL klub

Egy tordasi gazdasszony, Vivien szívét próbálja meghódítani egy szekszárdi fiatalember. A 42 éves Lengyel Sándort sokan a focipályákról ismerik, hiszen aktív labdarúgó játékvezető. Néhány éve azért írt róla a Teol.hu, mert csatát nyert a gyilkos kórral szemben. A mindig vidám, jókedélyű sportember most nagy fába vágta a fejszéjét, a Házasodna a gazda párkeresős reality-ben száll harcba a szőke Vivien kegyeiért. 

Házasodna a gazda – Lengyel Sándor fehér ingben is szeretné meghódítani Vivien szívét
Házasodna a gazda – Lengyel Sándor fehér ingben is szeretné meghódítani Vivien szívét
Fotó: RTL klub

Sanya – ahogy a barátok többsége szólítja – alaposan kitett magáért a hétfő esti, első adásban. Vivien kisfiának egy focilabdát, a gazdasszonynak egy szívlakatot vitt, amelynek a kulcsát magánál tartotta, de nem feledkezett meg a lovakról sem, egy zacskó sárgarépa is lapult az ajándékok között. Úgy tűnik, megvan a szimpátia a gazdasszony és a focibíró között, de azt, hogy meddig jutnak az ismerkedésben, csak a későbbi adásokban fog kiderülni. 

Vivien gazda 11 év együttlét után nemrég vált külön gyermeke apjától. Bár a szakítás emléke még ott él szívében, késznek érzi magát egy új kapcsolatra, egy új kezdetre. Semmi másra nem vágyik, mint önálló életre és új párkapcsolatra

Így írt róla az RTL Klub a hivatalos, internetes oldalán. 

Sanyának négy férfival kell megküzdenie – hogy sikerül-e neki, azt önök is figyelemmel követhetik minden hétköznap 21.30 órától az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!