női futsal

3 órája

Megfogyva bár, de törve nem győzött az újonc otthonában a Tolna-Mözs

Rövid kispaddal is sikerült begyűjtenie a három pontot a Tolna-Mözs együttesének az Almásfüzitő vendégeként és őrzi veretlenségét az NB I-ben.

Berg Sándor

Nem jött jókor a válogatott szünet a Tolna-Mözsnek, amely több meghatározó játékosára, mint például a csapatkapitány Németh-Bajcsy Krisztinára vagy Deczki Vandára sem számíthatott, mindez pedig a csapat teljesítményén is meglátszott. Nem pörgött azon a fordulatszámon a gárda, amin szokott, de Folk Zsuzsanna két góljával előnnyel mehetett szünetre az előző idény ezüstérmese. Fordulás után a nyáron érkezett Réthalmi Tímea megszerezte első találatát tolnai színekben, beállítva a végeredményt.

Az előző idény gólkirálynője, Folk Zsuzsanna két gólt szerzett az újonc vendégeként
Az előző idény gólkirálynője, Folk Zsuzsanna két gólt szerzett az újonc vendégeként
Fotó: Kiss Albert

„Nem egyszerű szakmailag értékelni a mérkőzést, a győzelmen és a hozzáálláson kívül nehéz más pozitívumot keresni. Tudat alatt érződött, hogy vagy így, vagy úgy, de meg kell nyerni ezt a mérkőzést. Ezt is kommunikáltam a lányok felé, nem engedhetjük meg magunknak, hogy pontokat veszítsünk. A lényeg ezúttal csak a győzelem volt” – fogalmazott Reveland Zoltán.

NB I, alapszakasz, 2. forduló
Almásfüzitői SC–BW Insulation Tolna-Mözs 0–3 (0–2)
Tarján, v.: Liebhardt (dr. Molnár P., Lengyel D.)
Almásfüzitő: Tóth N. – Tordayné Adamek E., Angyal P, Belházi, Udvari. Csere: Dewath, Bácskai, Mikó, Pintér B., Udvardi. Edző: Kottra Márk
Tolna-Mözs: Németh N. – Wiesner, Sajabó, Szabó B., Folk. Csere: Fekete E., Ferencz F., Réthalmi, Nagy N. Edző: Reveland Zoltán
Gólszerző: Folk (9., 14.), Réthalmi (28.)

1.TFSE220012–26
2.TOLNA-MÖZS220011–26
3.DEAC11005–13
4.ÚJPEST FC21016–43
5.DVTK10102–21
6.CSEPEL20112–61
7.EGER20023–130
8.ALMÁSFÜZITŐ20020–110


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!