NB III-as foci

2 órája

Egy félidő alatt kapott négy gólt a Majos Pécsett

A Majosi SE 5–0-s vereséget szenvedett a Pécsi MFC otthonában az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának 8. fordulójában.

Berg Sándor

Korán hátrányba került az NB II-ből kiesett pécsi alakulat ellen a Majos, így már a hatodik percben kukába dobhatta terveit Varga Balázs. A szünetben három helyen is változtatott a völgységiek trénere, de addigra már négygólos hátrányt szedtek össze. A szünet után nem szakította az istrángot a PMFC, a végén mégis meglőtte ötödik gólját, amivel a szezon legnagyobb különbségű vereségét szenvedték el a majosiak.

Négyszer mattolták a pécsiek a Majos gárdáját
Ötször mattolták a pécsiek a Majos gárdáját
Forrás: PMFC

NB III, Dél-Nyugati csoport, 8. forduló
PMFC–Majosi SE 5–0 (4–0)
Pécs, v.: Kovács J. (Ring K., Havasi-Németh)
PMFC: Helesfay – Preklet, Ikonomou, Füredi Sz., Bor – Bachesz (Vas B., 59.), Ócsai (Morvai, a szünetben), Rabatin (Zvara, a szünetben), Fejős Á. (Hegedűs M., 70.) – Tóth Z., Daru (Szalánszki, 59.). Edző: Aczél Zoltán
Majos: Budzsáklia – Kovács L., Abért, Husvéth, Hatvani (Sztankó, a szünetben) – Zsiga P., Balogh Á., Stampfel (Takács M., a szünetben), Vető (Dávid Z., a szünetben) – Szabó Z., Lőrinc D. (Keresztes Z., 73.). Edző: Varga Balázs
Gólszerző: Preklet (6.), Tóth Z. (22.), Daru (28.), Bachesz (45.)

A vármegyei rangadón a Paksi FC II 2–1-re legyőzte a büntetőt hibázó Szekszárdi UFC-t, a Bonyhád VLC gyors gólváltás után otthon kapott ki a kaposváriaktól, míg a Dunaföldvár félidei előnyből bukott a PEAC ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!