Kosárlabda

2024.09.04. 17:27

Nyíregyházi tornával indítja a felkészülési időszakot az Atomerőmű

Nyíregyházán, a Sitku Ernő emlékére kiírt tornával indul az Atomerőmű SE felkészülési programja – tájékoztat a klub a közösségi oldalon. A paksiak mellett a házigazda Hübner Nyíregyháza, a DEAC és a Budapest Honvéd vesz részt az eseményen.

Teol.hu

Kovács Ákosék (jobbról) a mostani hétvégén Nyíregyházára utaznak

Valamennyi meghívott klub kapcsolódott Sitku Ernő pályafutásához, aki halála előtt a nyírségiek szakmai vezetője volt. Sitku a Honvéddal 1995-ben és 1997-ben, a paksiakkal pedig 2002-ben és 2005-ben is aranyérmet szerzett az NB I-en, emellett kétszer nyert Magyar Kupát (2003-ban és 2005-ben az ASE-val), és beválasztották a Magyar Kosárlabdázás 100 halhatatlan játékosa közé.

A következő hétvégén, szeptember 12-én és 13-án egy eszéki torna vár a piros-kékekre, ahol a házigazda KK Vrijednosnice Osijek, az OKK Sloboda Tuzla és a Nord Dragonz Eisenstadt alkotja a mezőnyt, szeptember 19. és 20. között pedig Morgen Ferdinánd emlékére kosaraznak az ASE sportcsarnokban, az immáron tizenkettedik alkalommal kiírt kupára a Kometa Kaposvári KK, a PVSK-Veolia és a KK Vrijednosnice Osijek érkezik majd. 

A paksi klub csütörtökön, az első torna előtt szurkolói ankétot tart a Gesztenyés úti sportcsarnokban – kérik, hogy a főbejáratnál lévő mobillelátón foglaljon helyet mindenki –, a drukkerek 17 órától belepillanthatnak a csapat edzésébe, 18.30 órától pedig a következő szezon terveiről ad tájékoztatást számukra a klubvezetés. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!