Női labdarúgás

3 órája

Kétgólos hátrányból állt fel Soroksáron a Szekszárdi WFC

Nem lett meg az első győzelem, mi több, a döntetlenért is nagyot kellett küzdenie a Szekszárdi WFC-nek a Simple Női Liga szombati meccsén.

Teol.hu

A szekszárdi lányok egy ponttal a tarsolyukban indulhatnak neki a hazaútnak

Fotó: Kiss Albert

Pedig Micskó Márk alakulata úgy utazott el a meccs előtt pont nélkül álló soroksáriak otthonába, hogy három ponttal a tarsolyában utazik haza. Nem lett meg a három pont, sőt még az egy pontért is nagyot kellett küzdeni. A hazaiak a 71. percben még két góllal vezettek, de a sárga-feketék nagy hajrát vágtak ki, s Prigli Barbara és Brianna Taylor találataival kiegyenlítettek. 

A szekszárdiaknak két vereség mellett ez már a harmadik döntetlenjük  volt a 2024/2025-ös bajnokságban, így tovább kell várniuk a lélektanilag fontos első sikerre. Erre – mármint a győzelem kivívására – a következő hétvégén Szegeden, a Kész-St. Mihály otthonában kínálkozik majd lehetőség. A szegediek a mostani fordulóban 1–1-re végeztek a DVTK otthonában, 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel, azaz 4 ponttal éppen a szekszárdiak előtt állnak a kilencedik helyen a bajnoki tabellán.

Simple Női Liga, az 5. fordulóban
Soroksár SC–Szekszárdi WFC 2–2 (1–0)
Soroksár, v.: Alafi B. (Nyeste L., Jávorka E.). Soroksár: Ascher – Hanász, Czinege, Bozsik, Mucsi, Győrik, Földvári (Benke, 69.), Jákri, Nyul, Buzás, Schmidt (Mislai, 75.). Szekszárd: Török – Jáhn, Kovács Zs., Schell, Vári, Taylor, Acsádi P., Zahár (Nagy-Cseke V., 57.), Prigli, Sztevanovics, Bartalis. Gólszerzők: Földvári (23.), Czinege (71.), illetve Prigli (74.), Taylor (84.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!