Mérkőzés után

12 órája

Magyar Bianka: – Ez kell, hogy jellemezzen bennünket

Teol.hu

„Elismerésem a csapatnak, így szerettük volna kezdeni az Európa Kupa-szereplésünket – kezdte értékelését Magyar Bianka. – A védekezés volt a kulcs, örülök, hogy a negyvenedik percig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet és kevés pontot kaptunk tőle. Támadásban jó volt a ritmusunk, minden úgy alakult, ahogyan elterveztük. Boldog vagyok, hogy győztünk, és annak is örülök, hogy minden pályára lépett játékosunk pontot szerzett. Sok gólpasszal, sok mozgással játszottunk, ez kell, hogy jellemezzen minket a folytatásban is” – fogalmazott a Tarr KSC Szekszárd trénere a 111–34-es sikerről.

Magyar Bianka szerint a védekezés volt a kulcs az Iraklsz ellen
Magyar Bianka szerint a védekezés volt a kulcs az Iraklisz ellen
Forrás: FIBA

A Tarr KSC minden statisztikai mutatóban vendéglátója fölé kerekedett. Hússzal több lepattanót szedett (38, illetve 58), négyszer annyi gólpasszt osztott ki (6, illetve 27), de minden Iraklisz labdaszerzésre három szekszárdi jutott (8, illetve 24). Boros Júliáék ezzel klubtörténelmi rekordokat állítottak fel: pontszámban megdöntötték a 2021 januári, az ukrán Prometej elleni 106–80-as eredményt, pontkülönbségben pedig túlszárnyalták a német Keltern felett aratott 83–48-as sikert még 2019 októberéből.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában