Próbára teszik kapcsolatukat

3 órája

Nyerő páros: a Paksi FC korábbi gólkirálya is versenybe száll kedvesével

Simon Attila és felesége is harcba száll az RTL showműsorának legújabb évadában. A Paksi FC korábbi támadóját október 14-től a Nyerő Páros-ban láthatjuk.

Teol.hu

Nyolcadik évadához érkezik a Nyerő Páros sztárpárshow-ja, ahol nyolc pár küzd majd meg a különleges kihívásokkal, egymással és párkapcsolatukért hétről hétre. Köztük lesz Simon Attila labdarúgó, aki profi pályafutása során játszott a Paksi FC-ben is, az atomvárosiak mezében a magyar élvonalbeli bajnokság társgólkirálya volt a 2013/2014-es szezonban.

Simon Attila és párja, Erika a Nyerő Párosban teszi próbára kapcsolatát
Simon Attila és párja, Erika a Nyerő Párosban teszi próbára kapcsolatát
Forrás: RTL

Simon Attila és banki ügyintéző felesége, Erika kisfilmjükben elmondták, kapcsolatuk annak idején kalandnak indult, ami végül komoly fordult. Tizenkilenc éve alkotnak egy párt és kamasz kislány boldog szüleinek mondhatják magukat.

A Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályban szereplő Mezőörs KSE támadója nem először szerepel a képernyőn, 2023-ban a szintén az RTL-en futó Survivor - A Sziget, idén pedig a Kabát FC műsorában találkozhattunk vele. Október 9-én pedig korábbi csapata, a Paksi FC ellen léphet pályára a Mol Magyar Kupa 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

A Nyerő Páros vadonatúj évada október 14-től hetente hétfőtől csütörtökig 20 órakor lesz látható az RTL-en.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában