Alig több, mint száz jegy szabad

3 órája

Telt ház várható vasárnap a Ferencváros paksi bajnokiján

Már csak néhány száz jegy keres gazdát az OTP Bank Liga 9. fordulójának rangadóján. A címvédő és listavezető Ferencváros 18 órakor – szinte biztos, hogy telt ház előtt – lép pályára a Paks vendégeként.

Berg Sándor

Ha az mondjuk, hogy nagy az érdeklődés a Ferencváros paksi vendégjátékára, aligha állítunk meglepőt. A legeredményesebb magyar klubcsapat eddig is rengeteg nézőt vonzott a Fehérvári útra, ám az előző idényben nemcsak a fővárosi, de az atomvárosi zöld-fehérek miatt is érdemes volt kilátogatni ezekre a találkozókra. A Fradi az előző idény végén sorozatban ötödször védte meg elsőségét az NB I-ben, a Paksi FC pedig tizenhárom év után ezüstérmet szerzett az élvonalban, a Mol Magyar Kupa döntőjében pedig éppen a rekordbajnokot győzte le 2–0-ra.

Több, min négyezer szurkoló lesz ott vasárnap a Paks–Ferencváros bajnoki rangadón
Több, min négyezer szurkoló lesz ott vasárnap a Paks–Ferencváros bajnoki rangadón
Fotó: Dömötör Csaba

Több, mint háromezer jegy már gazdára talált

Az új szezonban először találkozik egymással a két gárda, a drukkerek pedig nagyon várják már a vasárnapi összecsapást. A tizenkilenc hazai szektor közül tizennégyben minden jegy elfogyott, már csak a kapu mögötti C-lelátón van valamivel több, mint száz szabad belépő. Vagyis négy nappal a bajnoki találkozó előtt kijelenthető, hogy minden jegy gazdára talál majd a Paks–Ferencváros rangadón.

A hazai klub felhívja azoknak a szurkolóknak a figyelmét, akik még nem váltották meg belépőiket, hogy a hazai szektorokba történő jegyvásárláshoz kötelező a személyes adatok (név, születési hely és idő) megadása. Méhes Tamás, a paksiak kommunikációs vezetője portálunk érdeklődésére elmondta, a vendégszektorba minden jegy elkelt, vagyis több, mint ötszáz Fradi szurkoló lesz a lelátókon.

Veretlenül jön Paksra a Ferencváros

Pascal Jansen együttese eddig mind a hat bajnoki mérkőzését megnyerte, a Kecskemétet (1–0), az Újpestet (1–0), a Nyíregyházát (2–1) és a brazil Saldanha mesterhármasával a Puskás Akadémiát hazai pályán (3–0), a Diósgyőrt (2–0) és az MTK-t (3–1) idegenben múlta felül. A Ferencváros egy alapszakasz-mérkőzésen is túl van az Európa-ligában, a belga Anderlecht otthonában 2–1-es vereséget szenvedett, csütörtökön 18.45 órakor pedig az angol Tottenhamet fogadja a Groupama Arénában.

Kipihentebb tehát a Paks lesz, amely hazai pályán százszázalékos a bajnokságban, amely az Újpestet, a Nyíregyházát és a Puskást egyaránt 2–1-re győzte le. Egy ilyen eredménnyel vagy a csapatok legutóbbi két paksi eredményével (mindkétszer a PFC nyert 3–2-re) vasárnap este is kiegyezne a Fehérvári úti stadion publikumának jelentős része.

OTP Bank Liga, a 9. fordulóban
Paksi FC–Ferencváros
Fehérvári úti stadion, vasárnap, 18 óra. Tv: M4 Sport

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában