szekszárdi kutyamenhely

2020.04.11. 18:10

Online segítőkre várnak a hűséges kis ebek

Szeri Árpád

20200103 A szilveszteri tüzijáték miatt elszökött kutyák várják a gazdájukat a Szekszárdi Kutyamenhelyen. Nyolc ebből négyért már jelentkeztek, négy azonban várja a gazdáját. A menhely üzemeltetői a közösségi portálon keresztül is sok elkobort ebet segített megtalálni Makovics Kornél fotója Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

Nem csökken, sőt, egyre több lesz az éhes kutyaszáj a szekszárdi menhelyen. Fiáth Szilvia telephelyvezető abban bízik, hogy ismételten számíthat az állatbarátokra. Nem kér tőlük sokat, mindössze személyenként pár kattintást.

– Egy jelentős multicég nemrég pályázatot hirdetett hazai kutyamenhelyek számára – közölte Fiáth Szilvia. – A felhívás értelmében egy " target="_blank" rel="nofollow">megadott link révén május 19-ig lehet szavazni a szekszárdi kutyamenhelyre is. A három legtöbb voksot megszerző létesítmény másfél, egy, illetve félmillió forint támogatást kap. A pénz állatorvosi költségekre használható fel. Nagyon szeretnénk az első három helyezett között lenni. Például másfél millió forintból közel hetvenöt kutyus ivartalanítását tudnánk kifizetni. Miután országszerte több menhely is verseng a szavazatokért, ezért mindenkit arra kérünk, hogy szavazzon ránk az összes e-mail-címéről, mellyel rendelkezik! A link egyébként mindig elérhető a legnagyobb közösségi portálon a Szekszárdi Kutyamenhely oldalán, a legfrissebb posztok között.

Fiáth Szilvia egyébként már elkönyvelhet szép eredményt, hiszen nemrég egyetlen napon nem kevesebb, mint nyolcszázhuszonkilenc szavazat vitte még előrébb a létesítményt. Ám a verseny, sportnyelven szólva, még egyáltalán nem lefutott. Éppen ezért a menhely jelenleg online szervezőket keres.

– Olyan felnőttekre és diákokra lenne szükségünk, akiknek most van idejük egy kicsit segíteni nekünk a szavazások szervezésében – folytatta a telephelyvezető. – A pályázati szavazással kapcsolatos felhívásokat, posztokat, szórólapokat, plakátot kellene eljuttatni minél több családtaghoz, ismerőshöz, osztálytárshoz, a legnagyobb közösségi oldalon különböző csoportokba, munkahelyi és iskolai közösségekbe bármilyen online csatornán keresztül. Emellett az lenne még a feladatuk, hogy meggyőzzék ismerőseiket arról: szavazzanak, mert pár kattintással, anyagi ráfordítás nélkül nagyon sokat segíthetnek a Szekszárdi Kutyamenhelynek. Nem akarok nagy szavakat használni, de segíthetnek túlélni és fennmaradni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában