Kék hírek, bulvár

2013.01.28. 13:40

Rablás az ékszerboltban! Segítséget kér a rendőrség

Kiraboltak egy ékszerboltot Szekszárd belvárosában. A rendőrség késő délután rövid közleményt adott ki az esetről.

TEOL

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Egyelőre nem lehet tudni, hogy mit vittek el az ékszerüzletből (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

Rendőrök szállták meg a belvárost pillanatok alatt Szekszárdon. A hírek szerint kirabolták a Garay udvaron lévő ékszerboltot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mit vittek el, így azt sem, hogy mekkora a kár - írtuk az eset után nem sokkal.

A rendőrség késő délután rövid satóközleményt adott ki az esetről. Dr. Deák Balázs, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette információnkat.

A közlemény szerint a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eddig összegyűjtött adatok szerint az elkövető január 28-án 12 óra körüli időpontban, Szekszárd belvárosában egy ékszerüzletből arany ékszereket tulajdonított el mintegy 3,5-4 millió forint értékben. A rendelkezésre álló személyleírás alapján a tettest nagy erőkkel keresi a rendőrség.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a Szekszárdi Rendőrkapitányságot a 06-74/501-100-as telefonszámon, vagy hívja a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Holtan találtak szombaton egy idős asszonyt Nagykónyiban! Két férfit őrizetbe vettek. Részletek itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!