Közélet

2012.11.14. 14:42

A régi-új elnökség irányítja a céhet

Tisztújító, ünnepi taggyűlést tartott kedden a PTE IGYK éttermében a Szekszárdi Borászok Céhe.

Vizin B.

Eszterbauer János, Heimann Zoltán és Módos Ernő tájékoztatóját, előadását követően a Muslinca Férfikar készült műsorral és Lányi Péter zongorajátéka is gazdagította az estét, amely során új tagok felvételéről is döntött a céh.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A termelők új borait is megízlelhették a programon résztvevők (Fotó: Kiss Albert)
[/caption]
E szerint dr. Szilvágyi Anita, Béres István, dr. Schlieber-Horvát Anita, Posevitz Ilona, Urbán Péter, Ferenczi Gellért, ifjabb Heimann Zoltán, Bodri Orsolya és Krajcsovszki László is a szervezethez tartozik. Vassné Guld Zsuzsa, Werner János, Korda Gabriella, valamint Schmidt Győző pedig pártoló tagként segíti a jövőben a céh munkáját.

Arról is határoztak a megjelentek, hogy a következő három évben is az Eszterbauer János vezette elnökség irányítsa a szakmai közösséget. A remek hangulatú rendezvényen a termelők új borait is megízlelhették a vendégek, Márton naphoz kapcsolódva a katolikus és a református egyház képviselői pedig megáldották azokat. A program közös vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult – tájékoztatott Eszterbauer János. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!