szponzorált tartalom

2019.05.16. 07:00

Ön már szánt időt a magán egészségbiztosítások összehasonlítására?

Fotó: pixabay

Döntés előtt érdemes szétnézni az olyan oldalakon, mint az ebf.hu. Ezen az oldalon megtekinthetünk minden hasznos információt, amit az egészségbiztosításról tudni érdemes. Az egészségbiztosítást magánszemélyek és cégek is igénybe vehetik.

Magánszemélyek egy magán vagy akár egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást is köthetnek saját részre, így színvonalas egészségügyi ellátásban lehet részük. A TB ma Magyarországon már nem képes színvonalas ellátást biztosítani Magyarországon, ezért egyre több magánszemély veszi igénybe a magán egészségbiztosítást. Minden esetben magától a biztosítótól, illetve az általa felajánlott csomagtól függ, hogy milyen ellátásban részesülhetnek a betegek havi díj megfizetése mellett. A biztosítók szűrővizsgálatokat és kezeléseket vehetnek igénybe a hazai egészségügyi intézményekben, de hála pénzzel és várakozási idővel nem kell számolniuk. A modern és színvonalas egészségügyi ellátást vagy ezeknek a finanszírozását a biztosítási díjak tartalmazzák. Cégeknek is lehetőségük nyílik az egészségbiztosítások igénybevételére, hiszen alkalmazottaknak adómentesen adhatják. A juttatási csomag költségként leírható. Az egészségbiztosítás segítségével a munkavállalók lojalitása megnő a cég felé, betegség esetén pedig gyors felépülés várható, amely lehetővé teszi, hogy a munkavállaló ne essen ki túl sok időre a munkából. A mihamarabbi munkába állás minden cégvezetőnek fontos. A szűrővizsgálatok és a különféle kezelések mind választható és cégvezetőként eldönthetik, hogy mely személyeket vagy csoportokat kívánnak támogatni az egészségbiztosítással.

Járóbeteg ellátásokat, kórházi ellátásokat, különböző szűréseket, diagnosztikai vizsgálatokat tartalmaznak a különböző csomagok. Az egészségbiztosítással rendelkezők nem csak a betegségeket kezeltethetik, hanem megelőző szűréseken is részt vehetnek. Az egyes csomagok mind más és más szolgáltatások igénybevételét biztosítják. Ilyen lehet az emelt szintű képalkotó diagnosztika, az éves alap- és emelt szintű szűrővizsgálatok, az emelt szintű képalkotó diagnosztika, az egynapos sebészet, az orvosi callcenter, ambuláns műtétek, második orvosi szakvélemény, terhesgondozás, betegszállítás költségtérítése, kórházi ellátás VIP részlegen. Érdemes az ebf weboldalán részletesen áttekinteni a különféle egészségbiztosítási lehetőségeket, hiszen mind a magánszemélyeknek, mind pedig a cégeknek kínálnak megoldásokat az egészség biztosítására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában