Celebfigyelő

2024.07.29. 13:39

Curtis is jön Szekszárdra

Hazánk egyik legnépszerűbb rappere, Curtis is tiszteletét teszi a szeptemberi Szekszárdi Szüreti Napok 2024 programsorozaton. Itt lesz még többek között az Auguszt Bario Band, Boban Marković, a Cotton Club Singers, a Follow the Flow, a Groovehouse, Manuel, Pápai Joci és az R-GO is.

Brunner Mónika

Bor, finom étkek, a legendás szüreti felvonulás és rengeteg koncert, ígérik a Szekszárdi Szüreti Napok 2024 szervezői.  Az idei évi szüreti napokra szeptember tizenkilencedikétől huszonkettedikéig lehet ellátogatni. Curtis, a neves rapper is érkezik hozzánk. 

Curtis Széki Attila
Curtis a Szekszárdi Szüreti Napok 2024 programsorozat sztárvendégeként szeptember tizenkilencedikén, csütörtökön este nyolc órától lép a színpadra 
Fotó: Borsonline/Máté Krisztián

Curtis Szekszárdra jön 

Curtis, azaz Széki Attila magyar labdarúgó, az Újpest futballcsapat játékosaként vált ismertté, ezután rapperként, dalszövegíróként szerzett országos népszerűséget. A jelenlegi sajtóhírek arról szólnak, hogy szakított a párjával, ám ő ezt cáfolja. A napokban jelent meg legújabb, Kegyelem című dala. Mint ismert, Curtis jóbarátja, a szintén népszerű rapper Majka Szekszárdon házasodott. 

A Szekszárdi Szüreti Napok 2024 fellépőinek névsora itt érhető el. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!