Celebfigyelő

2024.08.06. 13:40

Árverezi plakátjait a Prosectura

Árverezi régi plakátjait a Prosectura zenekar, licitálni jövő héttől, augusztus tizenötödikétől lehet. A punkzenekar 35. születésnapja alkalmából azért árverezi a régi dolgait, mert a bevételből az inárcsi Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány agár-fajtamentés részlegét támogatják.

Brunner Mónika

A Prosectura 35. évfordulós koncertjének idén október tizenkilencedikén ad otthont a budapesti Dürer Kert, amely alkalmából a punkzenekar a közösségi médiában folyamatosan teszi láthatóvá régi plakátjait. A Szekszárdon 1989-ben alapított Prosectura árverezi múltbéli dolgait. Támogatói árverésről van szó, az árverési összegekből az inárcsi Szent Ferenc Állatotthon Alapítványhoz tartozó Agár Fajtamentés Alapítványt támogatják.

prosectura budapest jubileumi koncert jegyek 
árverezi plakátjait a prosectura
Születésnapi koncertre készül a Prosectura, 35. születésnapjuk alkalmából a zenekar árverezi régi plakátjait 
Fotó: Facebook/Prosectura

Árverezi régi plakátjait a Prosectura 

Imre Norbert, a Prosectura zenekar frontembere a közösségi médiában tájékoztatott az árverés részleteiről:

"Hangsúlyozom még egyszer, ez egy jótékonysági árverés, az árak is ehhez képest lesznek kitalálva, minden forint az alapítvány működési költségeit, fenntarthatóságát próbálja segíteni annyival, amennyit erre szántok!" – írta a punkzenekar énekese. 

Szekszárdi plakát

Az árverésre bocsátott régi plakátok között található az első budapesti Fekete Yukban tartott Prosectura koncert plakátja, amelyet Szekszárdon egy festő barátjuk, az azóta már elhunyt Faddi Sanyi készített. 

"Rohadtul boldogan ragasztgattunk össze mindent ezekkel a poszterekkel, hiszen az első yukas koncertre készültünk! Eme jeles nap délelőttjén Mórágyon játszottunk a kőbányában egy fesztiválon, dögmeleg - onnan indultunk Pestre. A gigantikus áttörés emlékeim szerint elmaradt, mert eme csodás nyári napon kb harmincheten voltunk a Yukban, abból tizenpár szekszárdi koma!" – olvasható többek közt a plakátról szóló ismertetőben.

A Prosectura plakátokra licitálni jövő héttől, augusztus tizenötödikétől lehet. 

Árverezi régi plakátjait a Prosectura
Az árverésre bocsátott régi plakátok között van ez az első budapesti Fekete Yukban tartott Prosectura koncert plakátja, amelyet Szekszárdon egy festő barátjuk, az azóta elhunyt Faddi Sanyi készített
Fotó: Facebook/Imre Norbert

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!