Celebfigyelő

2024.08.22. 14:56

Curtist az égiek segítették

Az égiek, a Jóisten segítette az államalapítás ünnepén, augusztus huszadikán Curtist, a koncertje alatt nem esett az eső, nem kapta el a vihar a közönségét. Curtis Szekszárd felé tart, ő a szeptemberi Szekszárdi Szüreti Napok 2024 programsorozat egyik sztárfellépője.

Brunner Mónika

A Borsonline ismerteti, hogy Curtis augusztus huszadikai, budapesti óriáskoncertje az idei nyár fénypontja volt. A rapper a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtt adott koncertet. Számára is különleges élmény volt, hogy hazánk egyik legmeghatározottabb ünnepén léphetett fel. 

Curtis koncert, Budapest, 2024. 08. 20.
Curtis Budapesten 2024. augusztus huszadikán, a rapper az államalapítás ünnepén adott koncertet, számára is különleges élmény volt ez a nap 
Fotó: Borsonline/Kocsis Zoltán

Curtis koncertjén minden rendben volt 

Az államalapítás ünnepén az egész ország az eget figyelte már a tűzijáték előtt is, hogy mikor csap le a vihar. Curtis koncertjén azonban minden rendben volt. 

– Még a Jóisten is azt akarta, hogy ez a fellépés úgy sikerüljön, ahogy kell. A koncertünk előtt zápor volt, utána vihar. Utána a párommal megnéztük a tűzijátékot, ami fantasztikus élmény volt – mesélte el az Origónak Curtis. 

Hazánk egyik legnépszerűbb rappere a Szekszárdi Szüreti Napokon is tiszteletét teszi, szeptember tizenkilencedikén csütörtökön este nyolc órától lép fel a szekszárdi Piactéren.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!