Celebfigyelő

2024.08.30. 15:14

Lovasi András női próbababával pózol

Lovasi András egyik zenekara, a Kiscsillag új videóklipjében csupa szexis nő látható. A történet szerint a rockzenekar tagjai tévedésből bekeverednek egy női táncos csapat öltözőjébe. Lovasi András legújabb fotóin női próbababával is pózol.

Brunner Mónika

Lovasi András a Kiscsillag zenekarának tagjaival új videóklipjükben szépítkező, táncoló nők, női holmik közt zenél. A dalból készült videóklip címe: Szeretnivalója. 

Lovasi András és egyik zenekara, a Kiscsillag legújabb videóklipjében egy női tánckar öltözéjébe téved. 
A fotón a zenekar tagjai egy próbababával láthatóak
Lovasi András és egyik zenekara, a Kiscsillag legújabb videóklipjében egy női tánckar öltözőjébe téved. A fotón a zenekar tagjai egy női próbababával láthatóak 
Fotó: Kiscsillag sajtófotók

Lovasi András nők között   

A Kiscsillag menedzsmentjének közleménye szerint a zenekar mozgalmas időszakát nyitja meg a nyár végén. Jövőre lesznek húszévesek. A Szeretnivalója című dal az „első fecske" a tavaszi új lemezükről, különlegessége, hogy a dalból készült Kiscsillag-videóklipben négy és fél év után először itt jelennek meg a zenekari tagok. A dal a Kiscsillag jól bevált, gitáralapú hagyományait követi: az együttest 2016 óta erősítő billentyűs-gitáros énekes Szesztay Dávid szerzeményét három gitárra hangszerelték, a dalszöveget Lovasi András jegyzi. A videóklip producere Nagy-Golyán Nikoletta, a rendező-operatőr Nesztinger Szilárd. A dal az első abból a három dalból, amelyekkel a zenekar jelentkezik a tavasszal megjelenő legújabb lemezig. A közleményben azt is bejelentették, hogy jövő tavasszal speciális, ünnepi koncertműsorral ünneplik meg a Kiscsillag zenekar huszadik életévét. 

Lovasi András és egyik zenekara, a Kiscsillag legújabb videóklipjében egy női tánckar öltözéjébe téved. 
A fotón a zenekar tagjai egy próbababával láthatóak
Lovasi András, a Kiscsillag zenekar tagjai, egy fekete kalap, a női próbaba lábai, egy alma, és egy kis kártyajáték: ki nevet a végén? 
Fotó: Kiscsillag sajtófotók

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!