Teol.hu videó

2024.08.28. 16:09

Tótpeti Lili kutyával modellkedett (videó)

Tótpeti Lili, a Mediaworks Tündérszépek 2024 szépségversenyének egyik mentora aranyos kiskutyával modellkedett legújabb fotóin. Tótpeti Lili a pózolásokkal kapcsolatban is sokat segíthet a Tolna vármegyéből a szeptemberi döntőbe jutott Gősi Gabriellának.

Brunner Mónika

A Tündérszépek 2024 versenyen Tolna vármegyét Gősi Gabriella képviseli. Tótpeti Lili mentor-háziasszony sokat segíthet neki a fényképész előtti pózok gyakorlásában. Tótpeti Lili a legújabb modellfotóin egy aranyos kiskutyával látható. „Just pure love", azaz „Csak tiszta szerelem" – írta a fekete-fehér fényképekhez a közösségi oldalán.

Mentorok_Tótpeti Lili_Köllő Babett_Kárpáti Rebeka_MG_0650
Tótpeti Lili gyakorlott modell, sokat segíthet a Tolna vármegyei döntőbe került győztesnek a megfelelő pózolásban
Fotó: Markovics Gábor

Tótpeti Lili kutyával 

A nagykanizsai Tótpeti Lili a Tündérszépek 2020 győztese, aki 2022-ben a Miss World szépségversenyen képviselte hazánkat Puerto Rico fővárosában, San Juanban. Sajnos nem jutott be a legjobbak közé, a győztes lengyel lány, Karoline Bielawska lett. 

Tótpeti Lili a világ legnevesebb szépségversenyén is tapasztalatokat szerzett, a Tündérszépek 2024 feladatairól így vallott a Zala Vármegyei Hírportálnak még idén áprilisban: 

– A Tündérszépek 2024 olyan szépségverseny, ahol a jelentkező hölgyek a fontosak, az ő egyéniségükre vagyunk kíváncsiak. Jó érzés a másik oldalon lenni, s egyfajta hitelességet sugározni a lányok felé. Pontosan ismerem, milyen érzés egynek lenni a sok jelentkező közül, s „belepakolni" minden lendületet, önbizalmat és kisugárzást, hogy rám figyeljenek. Talán amiatt is, hogy versenyző voltam, sok energiát és erőt adhatok a lányoknak – mondta Tótpeti Lili. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!