Celebfigyelő

5 órája

Koltai Róbert önálló estet ad Szekszárdon

Koltai Róbert Jászai Mari-díjas érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Szekszárdon ad önálló estet október végén a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban. Vele tart párja, Gaál Ildikó rendező, aki az előadásban is szerepel. Lesz lehetőség közös fotó elkészítésére, könyvvásárlásra és dedikálásra. Koltai Róbert hamarosan Szekszárdon.

Brunner Mónika

Koltai Róbert vidám, zenés, sztorizós önálló estjének ad otthont a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ idén október harmincadikán. Az est címe: Sose halok meg? A neves művész párjával lép a szekszárdi színpadra. 

20230620_filmforgatas_02465_MW_bulvar_MK
Koltai Róbert Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban lép fel 2024. október harmincadikán
Koltai Róbert Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban lép fel 2024. október harmincadikán. Rendező párja is vele tart
Fotó: Máté Krisztián

Koltai Róbert önálló estje Szekszárdon

Koltai Róbert közelgő estjéről a szekszárdi kulturális intézmény a honlapján azt írja, hogy a közönségre Dés-dalok, tanárparódiák, versek, színházi történetek és vallomások várnak, mert a Sose halok meg? című műsor egy zenés, verses, sztorizós kabaré. Az előadásban a párja, Gaál Ildikó rendező is szerepel. Mint ismert, Koltai Róbert a közelmúltban vallotta be, hogy nyolcvan évesen is lehet szerelmesnek lenni. A Borsonline beszámolt róla, hogy a színész hatvan év felett kezdett új életet Gaál Ildikóval, akivel egy színdarab kapcsán ismerkedtek meg. A rendezőnő néhány szakmai kérdésre volt kíváncsi, ezért kereste fel a híres színészt. Hónapokig csak beszélgettek, majd hirtelen felgyorsultak az események, szerelmesek lettek egymásba. Azóta a munkában is elválaszthatatlan társak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!