Alakuló ülés

4 órája

Az új testület megkezdte a munkáját Faddon

A múlt hét közepén letette az esküt a megválasztott hat képviselő és a polgármester Faddon is. Az új testület meg is kezdte a munkáját.

Mauthner Ilona

Az új testület megkezdte a munkáját Faddon

Forrás: szoljon.hu / beküldött fotó

Méltó keretek között tették le az esküt a faddi önkormányzati képviselők. Bordács József újraválasztott polgármester elmondta, a hét tagú testület tagjai: Antus Mihály Zsolt, Bali Ervin, Baros Gábor és Gerendai Ferenc, mind a négyen a korábbi testületnek is a tagjai voltak, két új képviselő csatlakozott hozzájuk: Mihálovics Istvánné és Tóth Zita.

Az új testület megkezdte a munkáját Faddon, sokan mentek el az alakuló ülésre
Az új testület megkezdte a munkáját Faddon, sokan mentek el az alakuló ülésre
(Beküldött fotó)

Az új testület a hivatalos teendők után megkezdte az érdemi munkát

Alpolgármesternek Bali Ervint választották. Három bizottságot is alakítottak, a pénzügyi és jogi, a területfejlesztési és turisztikai, valamint a humán bizottságot, 5-5 taggal. Közülük három a képviselők közül van, míg két külsős tagot is felkértek, bizottságonként.

Az ünnepi testületi ülésre nagyon sok érdeklődő is elment. 

A testület meg is kezdte a hivatalos teendők után a munkáját. A polgármester elmondta, hét napirendi pontot tárgyaltak meg, melyek a már folyamatban lévő ügyeket érintette. A következő testületi ülés október utolsó hetében lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában