Útjavítás

2 órája

Végéhez közeledik a buszútvonalak kátyúzása

Október 15-ig befejeződik Szekszárdon a buszútvonalak és a főbb útvonalak hibáinak javítása. A munkát Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala megrendelte az útüzemeltetési, -fenntartási és útépítési keretszerződése terhére a közbeszerzésen nyertes vállalkozótól – olvasható a szekszard.hu internetes oldalon.

Bencze Péter

Azt írták: „A munkavégzéssel párhuzamosan zajlik az alsóbbrendű, úgynevezett kiszolgáló utak állapotának felmérése. Ezek javítása a tervek szerint november 15-ig elkészül, de ezt az időjárás nagyban befolyásolhatja.“ A lakosság részére továbbra is lehetőség van, hogy bejelentsék a környezetükben lévő kátyúkat. A [email protected] e-mail címre várják a jelzéseket. Kérik, hogy a helyszíneket beazonosíthatóan adják meg, lehetőleg fényképpel az úthibáról.

Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a szekszárdi kátyuk felszámolásán.
Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a szekszárdi kátyúk felszámolásán.
Fotó: Csapó Balázs/MW archívum

A felmérések és a munkavégzés idején forgalmi akadályok, esetleg néhány helyen torlódás előfordulhat. Az okozott kellemetlenségért a közlekedők megértését kérik a polgármesteri hivatal és a kivitelező munkatársai.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában