Köszöntés

2023.03.15. 09:31

Boldog névnapot kívánunk Kristóf nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (Forrás: kedveslapok.hu)

Március tizenötödikén, nemzeti ünnepünkön a Kristófok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Elektra, Keled, Kelemen, Klemencia, Lukrécia, Sudárka, Ludovika, Zakária, Zakariás, Lujza nevű ismerőseiket is.

Kristóf eredete: görög eredetű; jelentése: Krisztust hordozó. Kristóf jelentése: A Kristóf név gyakorlatias gondolkodást, erős felelősségtudatot és remek üzleti érzéket ajándékozhat viselőjének. Mindenben sikereket érhet el, amibe csak belefog. Szervezőkészsége, és mások irányításának képessége jó vezetővé teszi.

Bármilyen vezetői pozíciót megszerez, megvan minden adottsága ahhoz, hogy eredményes legyen. Könnyen megragadja a kitűzött cél lényegét, és átlátja, hogy pontosan miyen lépések szükségesek elérése érdekében. Igényes arra, hogy szélesítse látókörét, és tanuljon. Képes befogadni az ismeretlen tényeket, megragadni az új információkat, és azokkal bővíteni már meglévő tudását.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában