Trófea Vadgasztronómia Fesztivál

2024.06.02. 12:18

Az Anna and the Barbies tette fel a napra a koronát

Tamási egyik legnagyobb rendezvényét, a Trófea Vadgasztronómia Fesztivált tartották szombaton. A hagyományos főzőverseny idén is roppant népszerű volt, a színpadon kiváló előadók váltották egymást, a gyerekeket pedig számtalan játék kötötte le.

Révészné Hanol Erzsébet

Trófea Fesztivált rendeztek Tamásiban Fotó: Kiss Albert

A XVI. Trófea Vadgasztronómia Fesztivált rendezték szombaton Tamásiban, a Miklósvári parkerdőben, a megújult Dám Pont Látogatóközpontnál. A szervezők arra törekedtek, hogy minden korosztálynak kedvezzenek a programokkal. Többek között ugrálóvár és népi fajátékok, kézműves foglalkozások kötötték le az ifjakat, míg a színpadon egymást váltották a fellépők.

Trófea fesztivált rendeztek Tamásiban
A XVI. Trófea Vadgasztronómia Fesztivált rendezték szombaton Tamásiban Fotó: Kiss Albert

A zenés, táncos produkciók mellett volt favágási bemutató, gólyalábasok és interaktív gasztro show is Buday Péter séffel. Az est sztár előadója az Anna and the Barbies volt, majd dj-k gondoskodtak a jobbnál jobb zenékről.

A vadételek hagyományos főzőversenyére idén húsz csapat nevezett. Az eredményről rövidesen egy bővebb írásban számolunk be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában