Köszöntés

2024.06.06. 09:13

Isten éltesse Norbert és Cintia nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Illusztráció: gettyimages

Június hatodikán a Norbertek és a Cintiák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Gilberta, Ifigénia, Klaudetta, Norberta, Norman, Artemisz, Délia, Gilbert, Izolda, Klaudia, Taksony, Róbert, Kolos, Fülöp nevű ismerőseiket is.

Norbert eredete: német eredetű; jelentése: északi fény. Norbert jelentése: A Norbert név képessé teszi viselőjét arra, hogy ha vita vagy nézeteltérés esetén segítse a félreértések tisztázását és a harmónia visszaállítását. Érzelmi szinten befolyásolható, könnyen ismerkedik, barátkozik. Érdemes olyan területen elhelyezkednie, ahol kamatoztathatja nagyszerű diplomáciai érzékét, de nem nyomja a vállát semmilyen felelősség.

Cintia eredete: görög eredetű; jelentése: Artemisz istennő mellékneve. Cintia jelentése: A Cintia név gyakorlatias, alkotókészséggel rendelkező személyiséget takar. Ötletei eredetiek és célravezetőek. Élvezi a társaságot, és ad az emberek véleményére; ezért fontos számára külső megjelenése is. Elragadó stílusa sokakat vonz, kedves természete miatt mások könnyen megnyílnak neki. Ilyenkor nemcsak meghallgatja őket, de kiváló tanácsokkal is szolgál – sajnálatos, hogy saját maga nem fogadja meg önnön tanácsait.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában