Szórakozás

2024.08.27. 11:03

Ebben a csatában senki nem maradt szárazon

Az Érted. Veled. Aparhantért csapatának köszönhetően idén nyáron is megrendezték a régóta várt vízipisztoly csatát az aparhanti szabadidőparkban.

Farkas Eszter

– Az eseményt az egyik tagunk Sármány Mónika ötlete alapján hívtuk életre először tavaly nyáron, ami úgy tűnik egyre népszerűbbé válik a helyi családok körében – mondta Sasvári Erika, az egyesület tagja. Idén már közel negyven résztvevőnek okozhattunk örömet, lássuk be az augusztusi melegben nincs is jobb, mint egy frissítő vízipisztoly csata.

Kiválóan szórakoztak az aparhanti gyerekek a vízipisztoly csata során
Kiválóan szórakoztak az aparhanti gyerekek a vízipisztoly csata során
Forrás:  Facebook

A rendezvényre látogatók izgatottan vetették bele magukat a szórakoztató programokba, a szabadidőpark megtelt vidámsággal. A különböző csapatok lelkesen készültek a harcra, mindenki saját fegyverrel, azaz vízipisztollyal érkezett. Az esemény hangulatát tovább fokozta a közös játék.

A gyerekek felkészülten várták a habpartit Fotó: Facebook

A csata végeztével a résztvevők egy igazán különleges meglepetésben részesültek a helyi önkormányzat jóvoltából: a Mecseknádasdi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével hatalmas habparti zárta az eseményt. Ez volt a nap csúcspontja, a tűzoltók pedig gondoskodtak róla, hogy senki se maradjon ki a mókából, hiszen a habból mindenki bőven kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában