Egyház

2024.08.29. 21:21

Evangélikus túrázók a Sötétvölgyi Parkerdőben

A szekszárdi evangélikus gyülekezet Evangélikus Túrázók nevű csoportja ismét bakancsot húz és útnak indul. A résztvevők a Sötétvölgyi Parkerdő szépségeit fedezhetik fel.

Balogh Éva

Képünk illusztráció: Shutterstock

A szekszárdi evangélikus gyülekezet tagjai számára évek óta nagy értékkel bír az a lehetőség, hogy a templom falain kívül is ápolhatják egymással a testvéri és baráti kapcsolatokat. Az ilyen túrák során a résztvevők nemcsak a természetben gyönyörködhetnek, hanem elmélyíthetik egymással való kapcsolataikat a közös élmények és beszélgetések révén.

A szekszárdi gyülekezetben már régóta vannak olyan tagok, akik szívügyüknek tekintik, hogy időt és energiát nem sajnálva megteremtsék az alkalmakat a kötetlen együttlétekre. Ezek nem csupán a közösséget erősítik, hanem a hit mélyebb megélését is lehetővé teszik, hiszen a valódi kapcsolódás az, ami életben tartja és táplálja a hitet.

A túrázás nemcsak egy fizikai tevékenység, hanem értékes alkalmak is, hiszen lehetőséget adódik arra, hogy a közösség erejét és a hit mélységét közösen tapasztalják meg a résztvevők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában