Isten éltesse!

2024.08.29. 17:06

Szilvási Dezsőnét 100. születésnapján köszöntötték

Szilvási Dezsőné, Edit néni immár 22 éve él a helyi idősek otthonában, ahol gondoskodás és szeretet veszi körül. A 100. születésnapján az intézmény vezetője és munkatársai különleges módon köszöntötték, verssel és kedves gondolatokkal tették emlékezetessé ezt a jeles napot.

Balogh Éva

fotó: facebook

Szilvási Dezsőné, vagy ahogy sokan ismerik, Edit néni a 100. születésnapját ünnepelte nagy családja körében. A jeles alkalomból Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte őt, így tisztelegve a hosszú és tartalmas életút előtt. Az ünnepségen jelen voltak Edit néni gyermekei, unokái, dédunokái, valamint 10 hónapos ükunokája, Eliza is, aki szintén részt vett a felköszöntésben– tudtuk meg a Városunk Dombóvár Facebook csoport bejegyzéséből.

születésnap
fotó: facebook

Edit néni immár 22 éve lakója az otthonnak, ahol Gyánó Bernadett, az intézmény vezetője és munkatársai is szívvel–lélekkel gondoskodnak róla. A kerek évforduló alkalmából az intézmény dolgozói kedves gondolatokkal és egy verssel köszöntötték az ünnepeltet, aki meghatottan fogadta a jókívánságokat.

A város és az otthon lakói egyaránt boldog születésnapot kívánnak Edit néninek, akit a szeretet és a megbecsülés övezett ezen a különleges napon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában