Jó reggelt!

2 órája

Álomdoktor kerestetik

Van az a pillanat, amikor a reggeli kávé felett mélázva üzenet érkezik egy közeli baráttól: „Képzeld, azt álmodtam, hogy óriási lila flamingókon lovagoltunk a tengerparton!” A döbbenet ott ér, amikor rájövünk, ugyanazt álmodtuk. Ugyanaz az álom, ugyanazok a flamingók. Véletlen lenne?

Balogh Éva

Illusztráció: Shutterstock

Az égiek, felsőbb hatalmak unaloműző játéka, vagy a mindent átfogó energiák kusza szövevényének összegabalyodása, hogy két ember annyira egymásra tud hangolódni, hogy ugyanazt álmodják? Velem már megtörtént. Többször is. Persze az „ugyanaz” nem mindig jelent tökéletes egyezést. Az álomvilágban tükröződne vissza, hogy dolgunk van egymással? Talán egy közös élmény, egy megoldásra váró probléma köt bennünket össze álmunkban is. 

Vagy nincs itt semmi különleges, csak egy újabb furcsa véletlen. Érdemes foglalkozni az álmok megfejtésével, vagy inkább maradjunk a valóság talaján, ami önmagában is ad elég feladatot a mindennapokra? Sok a kérdés. A válaszokat, talán egyszer megálmodom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában