Köszöntés

Tegnap, 8:16

Boldog névnapot, Kálmán és Ede!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Október tizenharmadikán az Edék és Kálmánok ünneplik névnapjukat.

Kálmán eredete: török-magyar eredetű; jelentése: maradék. Kálmán jelentése: A Kálmán név álmodozó, érzékeny személyiség kialakulását támogatja. Leginkább nyugodt körülmények között tud dolgozni, kitűnő az íráskészsége, és kimagasló képességekkel rendelkezik a matematika területén. Mások szinte mindig nyugodtnak találják, ám valójában sokszor feszült. Zárkózott, csak keveseknek mondja el mélyebb gondolatait, érzéseit. Üzleti döntéseket nehezen hoz, aminek az oka az önbizalom és a pozitivitás hiánya.

Ede eredete: az Edvárd német rövidüléséből önállósult. Ede jelentése: Az Ede név gyors, elemző elme kialakulását támogatja. Kreatív, és igen nagy képzelőerővel rendelkezik. Ugyanakkor a tenniakarás iránti vágy olykor elhatalmasodik rajta, és ilyenkor képtelen úrrá lenni érzésein. Addig érzi a boldogságot, ameddig zavartalanul haladhat a célja felé, amint valami akadályba ütközik, feszült lesz és ideges. Jellemző rá, hogy hangulata gyakran változik, és amikor rossz kedve van, ironikus és szarkasztikus, leginkább azokkal, akik közel állnak hozzá.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában