halálos baleset

2021.09.29. 18:18

Felborult egy kisbusz az M6-oson, többen kiestek a járműből, hárman meghaltak

TEOL

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Pesti Tamás

Oldalára borult egy kisbusz az M6-os autópálya 33-as kilométere közelében szerdán délután, a Fejér megyei Ráckeresztúr térségében, a Pécs felé vezető oldalon. Az érdi és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, felitatják a kifolyt üzemanyagot. A helyszínre érkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók, három mentőhelikopter és hat mentőautó is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták – tájékoztat a katasztrófavédelem.

Térkép forrása: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szerdán 16 óra 45 perc körül az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében, Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál egy gépjármű ismeretlen okból lesodródott az úttestről, szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött. Nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek. A hatóságok a helyszínen teljes útlezárás mellett megkezdték az életmentést és a helyszínelést.

Helyszínen tartózkodó munkatársunk 4 mentőhelikoptert és 5 mentőt számolt össze, s a lassan egy órája tartó útlezárás miatt óriási dugó alakult ki.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A forgalmat a 29-es jelű Százhalombatta dél csomópontban leterelik a 6-os főútra. Visszatérni Ercsinél lehetséges – írja az útinform.

Frissítés!

19:00 Az elsődleges információk szerint egy ember meghalt, többen megsérültek – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

19:20 Helyszínen tartózkodó kollégánk tudósítása alapján a forgalom megindult Pécs felé.

20:10 A sérültek közül két férfi életét a helyszínen nem tudták megmenteni, további hat utast pedig kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. Továbbra is folyik a baleset helyszínelése – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

21:30 Fejér megyei testvérlapunk értesülései szerint a balesetben két férfi vesztette életét, ketten életveszélyes, ketten súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

23:00 A rendőrök 22 óra 40 perckor befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében. Valamennyi forgalmi sávban zavartalan a közlekedés.

Csütörtök 17:00 Tovább nőtt a baleset halálos áldozatainak száma

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a feol.hu-t, hogy a baleset valamennyi részesének lakóhelye Bács-Kiskun megye Kalocsai járásában található. A halálos áldozatok száma szerda óta sajnos nőtt: egy férfi csütörtökön a kórházban elhunyt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában