Elismerés

2024.08.22. 09:47

Állami kitüntetésben részesült Tóth Szilvia, dombóvári rendőr

Magyarország köztársasági elnöke magyar bronz érdemkereszt kitüntetéssel ismerte el Tóth Szilvia r. főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság referensének munkáját.

Teol.hu

Tóth Szilvia. r. főtörzszászlóst dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök magyar bronz érdemkereszt kitüntetésben részesítette (Fotó: police.hu)

Augusztus 20-a alkalmából vehetett át elismerést Tóth Szilvia. r. főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Alosztályának referense – írja honlapján a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség állományában több mint három évtizeden keresztül végzett kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök magyar bronz érdemkereszt kitüntetésben részesítette.

Az elismerést Tóth Szilvia a Belügyminisztériumban megtartott ünnepségen Felkai László közigazgatási államtitkártól vehette át.

Tóth Szilvia r. főtörzszászlós 1988. november 1-je óta teljesít szolgálatot a Dombóvári Rendőrkapitányságon. A méltatásban elhangzott: munkája iránt elkötelezett, amelyet precizitás és lelkiismeretesség jellemez. A rábízott feladatokat minden esetben a tudásához mérten kiválóan látja el, teljesítménye folyamatosan magas színvonalú. Szakmai felkészültsége kiemelkedő, melyért az elmúlt évtizedekben számos alkalommal vehetett át helyi és országos elismeréseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában