Öngyilkosság

2024.08.08. 23:24

Tűzbe ugrott és meghalt egy szingapúri férfi az Ozora Fesztiválon

Egy szingapúri férfi lelte halálát az Ozora Fesztiválon.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: Ozora Festival official/Facebook

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya megerősítette a hírt, miszerint egy külföldi fesztiválozó tábortűzben égett meg a Fejér vármegyei Igaron megrendezett Ozora Fesztiválon. Sajtóértesülések szerint egy férfi tűzbe ugrott, a mentésre pedig perceken belül megérkeztek az illetékesek, de később a kórházban belehalt az égési sérülésekbe.

Ozora fesztivál, tűz, meghalt
A hatalmas tábortűz hosszú évek óta az Ozora Fesztivál  szerves része. Fotó: Ozora Festival official/Facebook

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet, az esettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Az elhunyt egy szingapúri állampolgársággal rendelkező 35 éves férfi.

Az eset egyébként emlékeztet egy kilenc évvel ezelőtt a fesztiválon történt esetre. Akkor, vagyis 2013-ban egy német férfi sérült meg életveszélyesen, miután megbotlott és a tábortűzbe esett.

Mint arról annak idején portálunkon is beszámoltunk, az előző évi fesztiválon is történt egy haláleset, akkor egy belga nő a sátra mellett követett el öngyilkosságot az egyhetes rendezvény utolsó előtti napján. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában