Tragédia

2 órája

Áramütés okozhatta Bódog Dániel halálát

Villanyoszlopra mászhatott fel Bódog Dániel, ez okozhatta a férfi halálát – erről írt az Origo. A portál úgy tudja, Dániel testét mintegy negyven kilométerre Dusnoktól találták meg. Amint arról korábban beszámoltunk, a férfit a halála előtti napokban közel százan keresték Kalocsa és Fajsz térségében.

Teol.hu

Ahogy portálunk is többször beszámolt róla szeptember 6-án, rejtélyes módon eltűnt egy fiatal Kalocsa közelében. A 29 éves férfi rosszul lett a buszon, ezért leszállt arról. Édesanyja bejegyzését már több mint 30 ezren osztották meg és a rendőrség is felvette az eltűnt személyek listájára. 

Áramütés okozhatta a 29 éves Bódog Dániel halálát.
Áramütés okozhatta a 29 éves Bódog Dániel halálát.
Forrás:  Facebook

Szeptember 14-én nagyszabású keresőakcióval próbáltak polgárőrök és civilek a múlt héten pénteken eltűnt Bódog Dániel nyomára bukkanni másnap, szombaton. A 29 éves férfit földön, vízen és levegőben is mintegy százan keresték szombaton délelőtt és délután Kalocsa és Sükösd térségében. Hiába a hatalmas erőfeszítés, Bódog Dániel nyomára akkor sem bukkant senki.

Az országban rengetegen reménykedtek, hogy Dani életben van és időben megtalálják. Szeptember 17-én sikerült a férfi nyomára bukkanni, de sajnos már csak a holttestét találták meg.

Az Origo azt írja: „bár Dani édesanyja csak utalt arra, hogy fia baleset áldozata lett és egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett, az egyik civil kereső a ”Találjuk meg Bódog Danit” nevű Facebook-csoportban egy bejegyzés alatt kommentben hintette el, hogy mi is történhetett vele.”

Elmondása szerint Dani egy villanyoszlopra mászhatott fel, ahol megrázta az áram. A férfi holttestét Dusnoktól 40 kilóméterre találták meg. Többen értetlenül állnak a rejtélyes eset előtt.

A Bors felkereste a Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban:

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított.

– tudatta a hatóság.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában