Korlátozás

1 órája

Folytatódik az időszakos lezárás az 55-ös főúton

A dunai árvízi helyzet miatt csütörtök reggelig időszakosan lezárják a főutat Pörböly és Baja között – adott tájékoztatást a rendőrség.

Teol.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk, a dunai árhullám miatt az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszát szeptember 22-én 17:00 óra és szeptember 23-án 07:00 óra között teljes szélességében lezárták. Az arra közlekedők arra számíthattak, hogy mind Pörböly, mind Baja irányából KIZÁRÓLAG RENDŐRI FELVEZETÉSSEL haladhattak át a fenti időszakban az érintett útszakaszon.

A korlátozás szeptember 23-án 17:00 órától 26-án 07:00 óráig továbbra is időszakosan fennmarad. Ez azt jelenti, hogy hétfőn, kedden és szerdán 17:00 óra és másnap  reggel 7:00 óra között az 55-ös főutat teljes szélességében lezárják. Az arra közlekedők – a forgalom nagyságától függően – arra számíthatnak, hogy mind Pörböly, mind Baja irányából KIZÁRÓLAG RENDŐRI FELVEZETÉSSEL haladhatnak át a fenti időszakokban az érintett útszakaszon.

A keddi  (szeptember 24.) és a szerdai (szeptember 25.) nap többi időszakaszában 60 km/h-s sebességkorlátozás mellett fokozott óvatossággal közlekedhetnek az 55-ös főút Pörböly és Baja közti szakaszán. Továbbra is kérjük, hogy az érintett területen a lezárás időszakán túl is KÜLÖNÖS FIGYELEMMEL KÖZLEKEDJENEK A FOKOZOTT VADVESZÉLY MIATT, ugyanis az érintett terület melletti erdőkből az ár elől menekülő vadak gyakrabban bukkanhatnak fel az úton és annak közelében!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában