Borzalom

2 órája

Konténerbe zárták és futtatták a nagydorogi lányt

Borzalmas kínokat kellett átélnie egy fiatal nagydorogi nőnek: a férfi, akit a szerelmének hitt, lépre csalta, majd emberkereskedőkhöz juttatta el, akik végül Ausztriába, a határtól nem messze kényszerítették prostitúcióra. A lány családja végig azt hitte, hogy szeretett gyermekük Szlovákiában dolgozik egy gyárban. Végül az anyja ment érte, miután az áldozat a telefonja segítségével el tudta küldeni a GPS koordinátáit.

Bencze Péter

A futtatót most fogták el a rendőrök, akár tíz év börtön is várhat rá. Portálunknak sikerült beszélnie az elrabolt lánnyal és az anyjával. A megtört nők azt kérték, semmi lényeges információt ne áruljunk el róluk, rettegnek ugyanis a lányt eladó férfi bosszújától.

Nagydorogon mindenki hátat fordított, amikor a történtekről próbáltunk kérdezni. A család és az áldozat viszont nyilatkozott.
Nagydorogon mindenki hátat fordított, amikor a történtekről próbáltunk kérdezni. A család és az áldozat viszont nyilatkozott. Fotó: Bencze Péter

A település főutcáján találkoztunk a fiatal áldozattal és édesanyjával. Azt kérték, se ők, se az utca, ahol élnek, ne kerüljön nyilvánosságra, mert félnek a bosszútól. Az édesanya arról beszélt, saját gyermekükként szerették a férfit, aki végül borzalmas kínokra kényszerítette a lányukat. A fiatal nőt felhívta Budapestre, majd vonatra ültette, és az ország egy másik részére jegyet vett neki. Ahogy a járat megérkezett, és az áldozat leszállt, már egy nő és egy férfi várta. Ők autóba ültették és – amint később kiderült – Ausztriába, egy a magyar határtól nem messze található településre szállították. 

Az áldozat nagyjából három héten át kényszerült ismeretlen férfiakkal közösülni. Végül a szülei mentették ki a borzalmas helyzetből.

Az ügy kapcsán dr. Tőzsér Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, a sátoraljaújhelyi gyanúsított, aki a nő elrablását megszervezte, akár tíz év börtönt is kaphat tettéért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában