Teol.hu videó

2024.09.09. 15:42

Meghalt egy férfi Faddon, miután leesett a háza tetejéről (videóval)

Egy hiányzó kúpcserepet akart pótolni.

Bencze Péter

A tetőről leesett férfihez mentőhelikopter is érkezett, de az életét már nem tudták megmenteni (Fotó: M. D.)

Halálos áldozatot követelő baleset történt nem sokkal dél után Faddon. A helyiektől úgy tudjuk, az áldozat egy, a hatvanas éveiben járó helyi férfi volt, aki a háza tetejének egy hiányzó kúpcserepét akarta pótolni. 

A férfi a háza tetején akart apró javítást elvégezni, ám megbotlott és lezuhant. Az életéért órákon át küzdöttek a kiérkező mentők, de végül nem sikerült megmenteni.

Még órákkal a baleset után is a helyszínen tartózkodott a mentőhelikopter a faddi Arany János utcában. A mentősök mellett a rendőrök is a helyszínen voltak.

Kizárták az idegenkezűséget

Kizárta a rendőrség az idegenkezűséget a Faddon történt balesettel kapcsolatban – tájékoztatta portálunkat Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Komlósiné Kiss Anett megkeresésünkre azt közölte: „szeptember 9-én nem sokkal 12 óra után érkezett bejelentés, hogy Faddon, a Váczi Mihály utcában egy férfi leesett a tetőről. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A 64 éves helyi férfi életéért órákon át küzdöttek, de nem sikerült megmenteni.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 64 éves férfi saját házának tetőszerkezetét javította, amikor ismeretlen okból lezuhant a tetőről, és a gyors segítség ellenére elhunyt. A férfi halálának körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a Szekszárdi Rendőrkapitányságon.“

Még órákkal a baleset után, délután három órakor is mentőhelikopter várakozott a férfi háza előtt. Hiába érkezett viszont a gyors segítség, az áldozaton már nem tudtak segíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában