Újabb részletek

1 órája

„Az apa csak a lányát védte“ – állítja az ismerős

Újabb megrázó információk láttak napvilágot a Dunaföldváron, csütörtökön történt gyilkossággal kapcsolatban. Most a támadó családjának egyik közeli ismerőse nyilatkozott. Azt mondta, a férfi, aki leszúrta a 24 éves fiatalt, csak a családját próbálta menteni.

Bencze Péter

Amint arról korábban többször is írtunk: egy 60 éves férfi halálra késelte 24 éves áldozatát Dunaföldváron. Eddig a szomszédoktól azt tudtuk meg, hogy az áldozat vélhetően rárontott későbbi támadója családjára, azért, mert az elkövető lánya mástól eshetett teherbe. 

Most viszont a Tényeknek a késelő családja teljesen másról nyilatkozott. A férfi azt mondta, a brutális késelés éjjelén a támadó családját próbálta megtámadni a későbbi áldozat.

„Arra riadt fel, hogy az emeleten párnával fojtogatják a lányát. A gyilkos apa csak a lányát védte.”

– nyilatkozta az ügyre rálátó ismerős.

Brutálisan megverhette Viktóriát Milán, mielőtt a lány apja kést rántott.
Brutálisan megverhette  barátnőjét a fiatalember, mielőtt a lány apja kést rántott.
Fotó: Bencze Péter

Amint azt korábban megírtuk, a szomszédok is látták, hogy az áldozatnak „véraláfutások voltak a nyakán.” Pedig a gyilkosság áldozata állítólag az emberölés előtt még beszélt egy ismerősével. A fiatal férfi akkor tagadta, hogy a fojtogatta volna későbbi gyilkosa lányát. 

Akkor azt állította, hogy 

„a lány csak rosszul lett az utcán.”

Amint azt korábban megírtuk, sikerült két szemtanúval is beszélnünk, akik látták, amint a lány, akinek a szerelme a meggyilkolt fiatalember volt, hazaért. A tanúk elmondása szerint a nő több helyen véraláfutásokkal volt tele, az arcát pedig lila foltok és duzzanatok tették szinte felismerhetetlenné. 

Amint a Tények riportjában elhangzott: „Az áldozat intézetben nevelkedett és börtönben is volt. Nem akarta elfogadni, hogy barátnője már nem akar vele együtt lenni. Ezek után többször zaklatta, hívogatta, nem akarta ezt egyáltalán megérteni." Mint elhangzott, a fiatal férfi két héttel ezelőtt holmijainak a visszaadására magához csalta volt barátnőjét, de ez az eset is fojtogatásba torkollott. A lány ezután kórházban is volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában