Tv-ajánló

3 órája

Lehetséges visszafelé élni?

Belegondolt már valaha, hogy milyen lenne, ha visszafelé élnénk az életünket?

Farkas Eszter

A Benjamin Button (Brad Pitt) különös élete egy lenyűgöző és érzelmes történet, amely pont ezen a gondolatszálon fut végig. Egy rettenetes hurrikán árnyékában az idős Daisy Williams a halálos ágyán fekszik egy kórházban, mellette felnőtt lánya, Caroline. Daisy egy különleges kéréssel fordul lányához: olvassa fel élete nagy barátjának, Benjamin Buttonnak a naplóját. A napló egy elképesztő életutat tár fel, ahol a legfőbb csavar, hogy Benjamin visszafelé öregszik.

A Benjamin Button különös életének főszereplője Brad Pitt
Brad Pitt Fotó: Shutterstock
Fotó: DFree

Benjamin öregen jött a világra és különböző időskori betegségekkel küzdött, emiatt kevés esélyt adtak neki az életre. Mégis túlélte, és ahogy telt az idő, egyre fiatalodott. Biológiai apja, Thomas Button magára hagyta őt, így Benjamint egy kedves nő, Queenie nevelte fel egy idősotthonban, ahol először találkozott Daisyvel. Az évek során útjaik elváltak, de a sorsuk összefonódik, újra és újra találkoznak, egészen addig, amíg negyvenes éveikben végre szerelmesen, egy párt alkothatnak. Ám Benjamin élete különös módon tovább bonyolódik: míg Daisy megöregszik, ő egyre fiatalabb lesz, és gyermeki testben fejlődik folyamatosan visszafelé.

A film nemcsak egy szokatlan élet története, hanem a múló idővel, a szerelemmel és az emberi kapcsolatok bonyolultságával való mély találkozás. Ne hagyja ki ezt a különleges, érzelmekkel teli utazást!

Október 1. 19:30 HBO2 - Benjamin Button különleges élete

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában