Labdarúgó Eb

2024.06.14. 20:15

A tamási fociszurkoló a világ végére is elkíséri a magyar válogatottat

Gyenei Zoltán fanatikus focidrukker, a magyar válogatottért az egész világot képes beutazni. Most is útra kelt a németországi Európa-bajnokságra.

Teol.hu

A drukkerek már hangolnak az este kilenc órakor kezdődő nyitómeccsre

Fotó: Gyenei Zoltán

Gyenei Zoltán azon szerencsés kevesek egyike, akiknek jutott jegy a magyar futballválogatott Eb-meccsire. A futballberkekben csak „Gyence”-ként emlegetett fanatikus útra is kelt Tamásiból, hogy a helyszínen szurkoljon Szoboszlai Dominkéknak a svájciak elleni szombati összecsapáson. A nemzeti együttes holnap 15 órától Kölnben csap össze a helvétekkel, Gyenei Zoltán már Münchenben van a nyitómeccs helyszínén. 

A leginkább leleményesek gyorsan elfoglalták a legjobb helyeket, pedig még sok idő van a kezdésig
A leginkább leleményesek gyorsan elfoglalták a legjobb helyeket, pedig még sok idő van a kezdésig (Fotó: Gyenei Zoltán)

Mint portálunknak elmondta, már reggel óta lázban ég a bajor főváros, az ideérkező drukkerek megszállták a szórakozóhelyeket, a kocsmákat, a városban mindenütt német és skót mezbe öltözött szurkolókba lehet botlani. Voltak kisebb-nagyobb összetűzések is, a skót drukkerek például sörösüvegekkel dobálták meg a rendőröket. 

De nemcsak a városközpontban és az Allianz Aréna környékén, hanem az egykori Olympiastadion mellett létesített szurkolói zónánál is készülnek már a drukkerek az esti nyitányra. Az Európa-bajnokság nyitómeccse 21 órakor kezdődik az Allianz Arénában, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. 

A magyar válogatott mérkőzése előtt a korábban Svájcban légióskodó Vécsei Bálint, a Paksi FC futballistája nyilatkozott hírportálunknak. 

Nemsokára kezdődik...
Nemsokára kezdődik... (Fotó: Gyenei Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában