Strandfoci

2024.06.26. 12:45

Tavalyi szereplését lemásolva kupagyőztes a Bonyhád BFC

Megismételte tavalyi szereplését a Bonyhád BFC a kupában, ahol a Bölcsföldi Zoltán csapatvezető együttese megvédte elsőségét, az Öregfiúk pedig ismét bronzéremnek örülhetett.

Teol.hu

A portugáliai Európai Bajnokok Tornája után egy héttel már Balatonlellén szerepelt a völgységi gárda strandfoci csapata. Címvédőként viszonylag magabiztosan menetelt a BBFC, a csoportkör során a Nankatsu FC-t, a Nimród FC-t és a Dalnoki Akadémiát is legyőzve jutott döntőbe Szász Dávid gárdája, ahol a szigetvári Keresztes Lovagokat is felülmúlta. A Bonyhád egy különdíjat is elhozott, a torna legjobb játékosának Szabó Dánielt választották meg.

Megvédte kupaelsőségét a Bonyhád BFC
Megvédte kupaelsőségét a Bonyhád BFC
Forrás: Beküldött fotó

Eredmények
Csoportkör: Bonyhád BFC–Nankatsu FC 8–1, Bonyhád BFC–Nimród FC 4–3, Bonyhád BFC–Dalnoki Akadémia 5–0
A döntőben: Bonyhád BFC–Keresztes Lovagok Szigetvár 6–3

A Bonyhád BFC Öregfiúk is lemásolták tavalyi eredményüket azzal, hogy büntetővel elveszített elődöntő után megnyerte a bronzcsatát. A tornát a korábbi szövetségi kapitány, Ughy Márk vezette Robi és barátai nyerte meg hibátlan mérleggel. A gólkirályi címet Máté Norbert érdemelte ki nyolc találatával.

Eredmények
Csoportkör: Bonyhád BFC–Robi és barátai 1–4, Bonyhád BFC–Balatonföldvár 5–2, Bonyhád BFC–Balaton All Stars 4–1
Elődöntő: Blue Jeans–Bonyhád BFC 4–3 – büntetők után
Bronzmérkőzés: Bonyhád BFC–Keresztes Lovagok 4–2

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!