Labdarúgás

2024.07.07. 09:59

Felkészülés: a Szekszárd győzelemmel, a Bonyhád döntetlennel kezdett

Nem született gól a Bonyhád VLC első felkészülési mérkőzésén, a Szekszárdi UFC viszont 2–1-re legyőzte a vármegyei rivális majosiakat.

Berg Sándor

A Szekszárdi UFC otthonában mutatkozott be a majosiak kispadján Varga Balázs, akinek szinte egy teljesen új csapatot kell felépítenie az NB III-as bajnokságra. A völgységi kezdőnek több, mint fele új arc volt, a többek között a Dunaújvárosból érkezett kapus, Molnár László Dániel és a PTE-PEAC-től megszerzett támadó, Archie Hawkins is pályára lépett a felkészülési mérkőzésen.

Gellér Axel Koridon szerezte a szekszárdiak első gólját a felkészülési mérkőzésen
Gellér Axel Koridon szerezte a szekszárdiak első gólját a felkészülési mérkőzésen
Fotó: Makovics Kornél

A gól nélküli első félidő után a mohácsiaktól érkező Horog Ádám találatával szerezte meg a vezetést a Majos, az ex-szekszárdi támadó góljára Gellér Axel Koridon és Péter Dávid válaszolt, beállítva a 2–1-es végeredményt.

Az NB III-ban újonc Bonyhád VLC első felkészülési mérkőzése nem hozott gólt az ugyancsak harmadosztályú PTE-PEAC ellen. A Paksi FC második számú csapata a csoportrivális Iváncsával játszott szintén gól nélküli döntetlent.

A Szekszárd és a Bonyhád szerdán 18 órakor mérkőzik meg egymással, a paksi fiatalok a Kaposvárt fogadják (16 óra), míg a Majosi SE ugyancsak szerdán a Dunaharaszti MTK vendége lesz (18 óra).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában