Labdarúgás

2024.07.03. 15:18

Takács Norbert a Tevel Medosz SE edzője

Új edző irányítja a szakmai munkát az új szezonban a Tevel Medosz SE-nél. Takács Norbert a Kakasd SE-től érkezett.

Teol.hu

Takács Norbert piros-kékre cseréli a kakasdiak zöld-fehér szerelését

Fotó: Mediaworks

Edzőt cserélt a vármegyei II. osztályú bajnokság legutóbbi szezonjában ezüstérmes Tevel Medosz SE – számolt be róla a klub a közösségi oldalon. Az új szezonban Takács Norbert felel a szakmai munka irányításáért. 

Takács Norbert (balról) és Jakab Szilárd vezetőségi tag kézfogással pecsételte meg a megállapodás aláírását
Takács Norbert (balról) és Jakab Szilárd vezetőségi tag kézfogással pecsételte meg a megállapodás aláírását
Fotó: Beküldött fotó

„Péntektől már nem Hosnyánszki Zsolt az edző egyesületünknél. Zsoltnak további szép sikereket és jó egészséget kívánunk!” – áll a teveliek közleményében.

„A kakasdi sikeredzővel, Takács Norberttel vágunk neki a 2024/2025-ös bajnoki szezonnak. Norbert nem kis dolgot vitt véghez Kakasdon, a futballról alkotott filozófiája, elhivatottsága pedig példaértékű” – hangsúlyozták.

Takács Norbert távozását két hete jelentette be a Kakasd SE, s azóta már az is kiderült, hogy Bozsó Gábor ül majd le a kakasdi kispadra. 

Takács Norbert az MK főtáblájára vezette előző csapatát

Takáccsal remek éveket hagyott maga mögött a Kakasd SE, amely kétszer is bronzérmes lett a vármegyei I. osztályú bajnokságban, ősztől pedig a Mol Magyar Kupa főtábláján is megméretheti magát.

„Bízunk egy hosszú távú, sikeres együttműködésben, hiszen egy a célunk, a lehető legjobban teljesíteni, akármit is hoz a jövő! – írják. 

A Tevel Medosz SE a Tolna VFC mögött lett ezüstérmes a vármegyei II. osztályú focibajnokságban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!