Mérkőzés után

2024.08.14. 11:02

A továbbjutás után szabadságra küldte játékosait Bognár György

Kilenc nap alatt három mérkőzést játszott a Paksi FC, ez meglátszott a csapat montenegrói játékán. Bognár György szerint regenerálódnia kell a csapatnak, ezért szabadságra küldte játékosat.

Teol.hu

„A célunkat elértük, gyakorlatilag ezért jöttünk ide. Hat nap alatt a harmadik tétmeccsünk volt, és mind a hármon hiányzott a dinamika a játékunkból, amire nekünk szükségünk van. Egy hónap alatt kilenc mérkőzést játszottunk, regenerálódnia kell a csapatnak. Utazunk állandóan, nem tudunk frissülni, ez a tempó így nagyon sokindokolta csapata teljesítményét Bognár György, ugyanakkor vesztett állásnál sem érezte, hogy probléma lenne. – Még akkor sem, ha már az első perctől éreztem, nincs meg az a ritmus, amivel játszani szoktunk. Ilyen szempontból sántított a csapatjáték, de a továbbjutásunk egy percig sem forgott veszélyben. Kénytelenek vagyunk két nap szabadnapot adni a srácoknak, mellyel próbálunk valamilyen szinten kompenzálni.”

Bognár György szerint hiányzott a dinamika a Paks játékából
Bognár György szerint hiányzott a dinamika a Paks játékából
Fotó: Molnár György

Egy lépésre a főtáblától a Bognár György csapata

Az atomvárosiak 379 perc után kaptak gólt a nemzetközi kupasorozatban, de a 2–2-es niksicsi mérkőzés után 5–2-es összesítéssel jutottak be a Konferencialiga rájátszásban. Az utolsó selejtezőkörben a cseh Mladá Boleslav és az izraeli Hapoel Beer Seva párharcának továbbjutójával vívnak meg a főtáblára jutásért. Az első mérkőzés 1–1-re végződött, a visszavágót csütörtökön 19 órakor játsszák az izraeliek pályaválasztásával a bulgáriai Lovecsben. A playoff hivatalos játéknapjai augusztus 22. és 29., az első találkozót idegenben kezdi meg a Paks.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!