Sorsolás

2024.08.08. 13:42

Magyar Kupa: utazik a Szekszárd és a Majos, otthon játszik a Fadd

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csütörtökön elkészítette a Mol Magyar Kupa országos főtábla második fordulójának párosításait. A Szekszárdi UFC, a Majosi SE és a Faddi SE volt érdekelt.

Berg Sándor

A nyitófordulóban egy tucat gólt szerző Szekszárdi UFC-nek ismét utaznia kell, a szintén harmadosztályú Kelen SC vendége lesz a második körben. Az ugyancsak sima győzelemmel rajtoló Majosi SE a hozz hasonlóan NB III-as Budaörshöz látogat, míg a játék nélkül továbbjutó Faddi SE az előző idény végén a harmadik vonaltól búcsúzó Dunaújvárost fogadja.

A Mol Magyar Kupa ezen szakaszában az NB I-es és NB II-es klubok még nem voltak érdekeltek, a 64 közé jutásért kiírt párharcokat augusztus 24-én és 25-én rendezik. Ha a rendes játékidőben nem születik döntés, kétszer 15 perces hosszabbítás következik. Amennyiben itt sem dől el a továbbjutó kiléte, büntetőpárbaj zárja le a párharcot.

Mol Magyar Kupa, főtábla, 2. forduló, Dél-Nyugat régió
Nagyatád FC (vármegye I.)–Érdi VSE (NB III)
Budaörs (NB III)–Majosi SE (NB III)
Ercsi Kinizsi (vármegyei I.)–Iváncsa KSE (NB III)
Kelen SC (NB III)–Szekszárdi UFC (NB III)
Somogysárd SE (vármegyei I.)–PMFC (NB III)
Mohácsi TE (vármegyei I.)–III. Ker. TVE (NB III)
Faddi SE (vármegyei II.)–Dunaújváros (vármegyei I.)
Pápa (vármegyei I.)–Kaposvári Rákóczi FC (NB III)
PTE-PEAC (NB III)–FC Nagykanizsa (NB III)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!