Vármegye II-es foci

2024.09.13. 11:25

A sereghajtó ellen nyújthatja tovább hazai veretlenségét a Nagymányok

Nem lesz teljes a kör a Tolna Vármegyei II. osztály negyedik fordulójában, izgalmas mérkőzésekre azonban így is lehetnek.

Berg Sándor

Az Aparhant elhalasztotta a faddiak elleni hétvégi bajnoki mérkőzését, azt a találkozót szeptember 25-én (szerda) vagy november 1-jén, pénteken pótolják a felek. Pályára lép ugyanakkor a mezőny egyetlen veretlen csapata, a Nagymányok, amely ugyan mindössze egy mérkőzést játszott ebben a szezonban, azon 3–3-as döntetlent ért el a paksiakkal.

Lajkó Zsolték (labdával) Nagymányokra látogatnak szombaton
Lajkó Zsolték (labdával) Nagymányokra látogatnak szombaton
Fotó: Molnár Gyula

Bodó József együttese ezúttal a lőtt gól és szerzett pont nélkül sereghajtó kisdorogiakat fogadja. A mányokiak a második vonalban közel három éve veretlenek hazai pályán, legutóbb 2021 októberében a Simontornya vitte el tőlük a három pontot (2–3). Azóta 17 győzelmet és 1 döntetlent jegyeztek odahaza, ezeken a találkozókon 89 gólt lőttek és mindössze tizenkettőt kaptak.

Az újoncderbin nagy pofonba beleszaladó Gerjen hazai pályán javíthat az ASE elleni Duna-parti rangadón. A vendéglátó idén megmutatta mindkét arcát: az Aparhant ellen kétgólos hátrányból felállva nyert 4–2-re, múlt héten viszont beleszaladt egy nyolcasba Dombóváron.

A paksiak mérkőzésein született eddig átlagban a legtöbb gól (kereken 6), legutóbb viszont ők is pont nélkül maradtak otthon a Tengelic ellen. 
A mórágyiak az előző fordulóban kétgólos előnyből veszítettek Aparhanton (2–5), most a lendületbe jövő, a megye kettő ritmusát múlt héten talán végérvényesen felvevő Dombóvári LK-t fogadják.

Tolna Vármegyei II. osztály, a 4. forduló programja
Szeptember 14., szombat: Gerjeni SE–ASE Paks 16.30, Nagymányoki SE–Kisdorogi FC 16.30 óra
Szeptember 15., vasárnap: Mórágyi SE–Dombóvári LK 16.30 óra
Szabadnapos: Tengelici SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!