NB III-as foci

1 órája

Hiába vezetett, „hatpontos” meccset veszített el a Dunaföldvár

Nyolcadik bajnokiján hatodik vereségét szenvedte el az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában az FC Dunaföldvár, amely 2–1-re alulmaradt a PTE-PEAC-cal szemben.

Berg Sándor

„Hatpontos” mérkőzés várt a Nyilasi Bálint sereghajtó együttesére az ugyancsak kiesőhelyen álló pécsiek ellen, és félóra játék után Major Péter Bence öngóljával egy lépéssel közelebb került szezonbeli első sikeréhez. A szünetben hármas cserét eszközölt a vendégek trénere, ami nyerő húzásnak bizonyult. Negyedóra alatt fordított a harmadik vonalban épphogy bennmaradt PEAC, amivel elvitték a három pontot Dunaföldvárról.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 8. forduló
FC Dunaföldvár–PTE-PEAC 1–2 (1–0)
Dunaföldvár, v.: Kakuk (Volentics, Jakab B.)
Dunaföldvár: Nideczki – Vasilijevic, Büki, Rónaszéki, Balázs N., Csoma-László, Keresztes B., Polgár F. (Mátrai-Zsurzs, a szünetben), Kilin (Zoboki Á., 62.), Balogh Á. (Süle, 58.), Szita. Edző: Nyilasi Bálint
PEAC: Varga D. – Than (Kaszás, 85.), Encz, Varga B., Kiss M. (Győri B., a szünetben) – Vinkovic (Schuszter R., a szünetben), Czimmerman, Leidl – Hawkins, Major (Egri B., a szünetben), Lengyel Sz. (Nagy J, 90+3.). Edző: Egri Krisztián
Gólszerző: Major P. (32., öngól), illetve Győri B. (59.), Lengyel Sz. (73.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!