Több mint foci

1 órája

Ilyen transzparenssel várták a Házasodna a gazda Sanyiját Kakasdon – fotó!

Transzparenssel várták Lengyel Sándort, Sanyit a hétvégi bajnoki focimeccs előtt. A kakasdiak is követték a Házasodna a gazda című párkeresőt.

Rónai Gábor

Lengyel Sándornak ismertséget hozott a párkereső műsor

Fotó: Beküldött fotó

Lengyel Sándor, a Házasodna a gazda című műsor Sanyija asszisztensként működött közre a Kakasd SE és a Bátaszék SE hétvégi bajnokiján. A hazaiak – a feliratot tartó Varga János Mucsival az élen – nem  nem is feledkeztek el arról, hogy a szekszárdi focibíró ismertséget hozott a vármegyének, egy transzparenssel köszöntötték a meccs előtt az öltözőben. „Sanyi!!! Vivien szeret! És mi is!!” – állt a kartonlapon. 

A Házasodna a gazda Sanyija és Mucsi, azaz Lengyel Sándor és Varga János
A Házasodna a gazda Sanyija és Mucsi, azaz Lengyel Sándor és Varga János
Fotó: Beküldött kép

Sanyinak nagyon bejött a műsor, az amúgy is barátságos, jókedélyű fiatalember sok-sok baráttal, ismerőssel lett gazdagabb az RTL Klub párkeresőjének köszönhetően, amelyben ő töltötte el a legtöbb időt Viviennél, a tordasi gazdasszonynál. A szimpátia már az első pillanattól megvolt a szekszárdi focibíró és a szőkeség között. Sanyi egy szívlakatot is adott az édesanyának, de a kulcsok végül nem kerültek bele, a lakat és Vivi szíve nem nyílt meg. Múlt csütörtökön könnyek között búcsúztak egymástól – Sanyi számára ekkor ért véget a műsor. 

A fiatalember a közösségi oldalon mondott köszönetet mindenkinek, aki nézte, aki szurkolt neki, aki szimpatizált vele. A hírportálunkon megjelent cikkeket is sokan olvasták – igazi celeb lett a szekszárdi sportemberből. 

Sziasztok!

Tényleg hihetetlen, hogy mennyien néztétek az Rtl-en a Házasodna a Gazdát, követtétek a TEOL-t és az újságcikkeket...

Olyan számokat produkált Tolna Megyénk, amire soha nem volt példa.

Nagyon köszönöm mindenkinek ❤️, egy nagy ölelés és egy óriási puszi érte! ❤️

Csodálatos egy hetet töltettem el Vivi Gazdánál! ❤️ Új barátokat találtam, ami a mai világban hatalmas kincs! Köszönöm Fiúk, hogy ismerhetlek benneteket... ❤️

Mindig tanul az ember, mint ahogyan én is nagyon sokat tanultam az egész műsor alatt, jó volt visszanézni és látni külső szemmel.

Rengeteg dolog történt a forgatás alatt, sajnos a műsoridő nem engedte, hogy mindent leadjanak a tévében. Szívesen mesélek bárkinek ezekről a csodás élményekről. Egy percét se bánom, hogy ott lehettem. 🙏

Számítok rá, hogy lesznek negatív kommentek, de ez is csak erősít... 😘

"Néha nyitva kell hagynunk az ablakot, vagy kitárni az ajtót és engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, vagy egy barát, aki visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót! Mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk és arra várunk, hogy egyszer valóra váljanak az álmaink.

Akkor is, ha már nem vagyunk fiatalok!" ❤️

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, hajó és tó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában