Helyi sport

2 órája

Ízletes palacsinta és bakelit lemezes Hip-Hop zene várta a freestyle rollerversenyzőket (galériával)

Lezajlott az idei utolsó Freestyle Rollerverseny a szekszárdi Szentes Áron Skateparkban október 20-án. A különböző kategóriákban indulók közül végül Prantner Ákos, Kovács Patrik és Vasáros Gergő állhattak a dobogó legfelső fokára.

Dahud Emil

Immár negyedik alkalommal rendezték meg a Szentes Áron nevével fémjelzett extrémsport-versenyt vasárnap délután, ahol egyhíján tucatnyi rolleres villogtatta meg tudását. A zsűri és a közönség látványosabbnál látványosabb trükköket láthatott, és a megmérettetés hangulatát még a Vinyl Spinnaz formáció, Viola Gergő és Bán Csaba bakelit lemezes zenéje is megfűszerezte.

Nehezen választották ki a győztes rollereseket
Nehezen választották ki a győztes rollereseket
Forrás: Kiss Albert

A versenyzők három kategóriában indulhattak, 14 év alatt és felett, továbbá egy Best Trick verzió keretében a résztvevők egy általuk választott mutatványt vihettek az elemekre. Az idősebbeknél a már régi motorosnak számító szekszárdi Prantner Ákos, tizennégy év alatt pedig a tapolcaiak színeiben rollerező Vasáros Gergő vitte haza az aranyérmet. A Balaton-felvidéki fiatal duplán ünnepelhetett, hiszen a zsűri az általa választott pazar trükköt ítélte a legszebbnek. A Best Trick kategória idősebb győztese pedig Kovács Patrik lett.

A díjak mellett mégegy jutalom várta az indulókat, hiszen a versenyzők nagylelkű szülei ízletes palacsintával készültek, amiből a kilátogatók is kaptak kóstolót.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában