Celebfigyelő

2023.08.07. 11:27

Köllő Babett buliként éli meg egyre szépülő fogait

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő, a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsor zsűritagja a közösségi oldalán korábban már elújságolta, hogy fogszabályzót kapott. Most azért hálás, hogy a fogszabályzása kitűnően halad, egyre szépülő fogait hatalmas buliként éli meg.

Brunner Mónika

Köllő Babett és fogorvosa

Forrás: Facebook

Pompásan halad a fogszabályzásom. Tényleg egy hatalmas bulinak élem meg azt, ami régen kényelmetlenség, kellemetlenség és rengeteg idő volt. Sokat fejlődött ez az ágazat is, lerövidítve az időt, amivel eljuthatunk az áhított eredményig. Arról nem is beszélve, hogy teszem mindezt láthatatlan módon. Esküszöm hiányozni fog, ha egyszer véget ér. Ilyen az amikor találkozik az ember a legjobb orvossal és a legjobb technológiával

 – írta Köllő Babett a Facebook oldalán. 

Mint arról portálunkon beszámoltunk, korábban már fotósorozatban örökítették meg Köllő Babettet a fogorvosi rendelőben, amikor "találkozott" a fogszabályzójával - amely láthatatlan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!