Celebfigyelő

2023.08.22. 11:16

Pincehelyen lépett fel a Barátok közt sztárja

A Barátok közt Novák Lacija, azaz Tihanyi-Tóth Csaba színész Pincehelyen operettslágereket énekelt a feleségével, Bognár Rita színésznővel, operett-énekesnővel. A sztárpár a legnagyobb operettszerzők műveiből adott elő dalokat.

Brunner Mónika

Tihanyi-Tóth Csaba és felesége Bognár Rita életben és színpadon is hű társai egymásnak (a fotó egy régebbi fellépésükön készült)

Forrás: Borsonline

Operettműsorral kápráztatta el a közönséget Tihanyi-Tóth Csaba, a 2021-ig futott Barátok közt című tévésorozat egyik szereplője. A pincehelyi Művelődési Házban az elmúlt pénteken este adott koncertet feleségével Bognár Ritával, akivel már huszonhat éve énekelnek közösen. 

A házaspár a Bors napilapnak múlt évben elmesélte, hogy egész évben úton vannak, és gyönyörű jelmezekbe öltözve ápolják magyar zenei hagyományainkat: az operettet, a magyar nótát, és már nyitottak a magyar táncdalok felé is. 

– Az egész család ezen dolgozik, kezdve a nyolcvan éves apámtól, aki édesanyámmal együtt a csapat menedzserei. A feleségem velem a színpadon áll, testvérem, Tihanyi Tóth Kinga pedig a mesedarabokat írja – mesélte akkor  büszkén a színész. A házaspár közös gyermeke, a tizenegy éves Nimród is szerepelt kisgyermekként a Barátok közt sorozatban.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!